recogida de una actualidad con el ánimo de archivo y la opinión personal

jueves, 11 de abril de 2013

El MANIFEST de la concòrdia: aposta pel CANVI



Enllacem els videos del professor Vicenç Navarro, Santiago Vidal, Josep Pamies, Marta Sibina, Lídia Pujol, Esther Vivas i Rafael Poch-de-Feliu a l'espai youtube on opinen sobre el manifest de la monja Teresa Forcades i l'Arcadi Oliveres per un procés constituent del poble català.


--------------------------------------------------------------- 


 

Val a dir, no obstant benvolgut professor Navarro, que la dictadura, com el propi genocida, no van morir ni al carrer ni al llit, doncs encara la patim d'una forma ben palesa encara que les seves forces han mintvat donada la falsa implantació del sistema democràtic que tots ens hem empassat. 

La crisi que patim ha estat clarament produïda pels interessos i els grans capitals internacionals.  Tots els governs del planeta són només titelles que administren i gestionen societats sota els comandaments dels gestors de l'economia global.  És per això que van crear amb tant encert la globalització, per fer-nos creure en els beneficis de viatjar barat i amb
comoditat, amb el intercanvi i l'acte de compartint pel món productes amb una gran facilitat..  Ara, vistes les conseqüències, ens adonem que hauriem d'haver tallat les cordes amb les que ens lliguen a tots sotmesos aquests hipòcrites polítics, les que ens impedeixen, ara, cercar la veritable llibertat doncs la que util·litzen és d'aquelles miltrenades feta amb el millor fil d'acer del mercat.  Les úniques tissores que tenim a mà, malauradament, no serveixen per la gesta doncs són fetes de cartró, i ademés està mullat.

Si no fós prou penós aquest singular panorama, encara afegiré que hi ha generalitzada una gran por social (pel canvi), la propaguen fermament tots els governs del planeta mitjançant les seves forces de control policial i militar. 
 

A pesar de tot aquest trist escenari, direm que es dubta molt que el seu desesperat missatge s'extengui amb èxit pel territori català, doncs el pais és ple de simpatitzants de dretes que veuen perillar el seu mal-obtingut benestar social.  

Massa gent de casta alta, tots sense gaires ganes de treballar, i pretenent, a tota costa, de seguir per molts anys cobrant..

És per això que ens hem d'aixecar tots en aliança, amb sentit comú, valentia i molta honestedat.  Els nostres fills són els que han de gaudir d'aquest esfoç de idea que haurem aconseguit d'aplicar..

Moltes gràcies per promoure la coherència i us desitjem un bon camí endavant.  Amb aquesta iniciativa NO tenim res a perdre i molt a guanyar.. 

I el que pensi lo contrari, que se'n vagi a cal psicòleg, i s'ho faci mirar..







No hay comentarios:

Publicar un comentario