recogida de una actualidad con el ánimo de archivo y la opinión personal

jueves, 11 de abril de 2013

Les DENÚNCIES es corroboren: SOM NOTICIA.CAT


14 

L’home que no volia la independència i que negava l’espoli fiscal vol decidir ara com ha de ser l’Estat català

11/04/2013

Arcadi Oliveres, el guru dels moviments d’extrema esquerra antinacionalistes, ha elaborat un manifest amb una monja benedictina, Teresa Forcades, en què estableix com ha de ser el futur estat català. En els últims anys Oliveres ha fet declaracions en què ha negat l’espoli fiscal, ha afirmat que no era independentista i ha exhaltat uns suposats beneficis de l’allau immigratòria. Ara Oliveres, que fa poc també va dir que cobrava en negre, ha fet un manifest en què vol drets de ciutadania “per a tothom”, “derogar la llei d’estrangeria” i una Catalunya “sense exèrcit”. Oliveres i Forcades volen que la gent se’ls uneixi i doni suport a aquest manifest.


-------------------------------------------------------------------


enllaç de la imatge


Benvolguts amics de somnoticia.cat: quan es critica a algú públicament és necessari demostrar la certesa de les paraules condemnatòries amb referències demostrades. 

Si us plau, li faig el reclam de citar-nos exactament on A.Oliveres "ha negat l’espoli fiscal, ha afirmat que no era independentista i ha exhaltat uns suposats beneficis de l’allau immigratòria"..  Sobretot en el contexte o amb el caràcter o significat que vostè ens manifesta.  Si no ho fa, la seva crida perdrà tot el valor que pugui tenir.   

Si, pel contrari, és vostè prou demostratiu, amb enllaços a les publicacions digitals pertinents preferentment, el senyor Oliveres, segurament, no obtindrà el important ajut que demanda de forma tant massiva i precipitada (segons va demandar la seva companya de campanya i monja benedictina Teresa Forcades, al programa Singulars d'ahir dimecres)

No tots tenim clar que la via d'escapament sigui la de crear un nou pais on vingui tothom a viure sense ganes de pencar.  Els que vinguin i penquin seran els amos del seu destí.  Fa massa temps que molts han oblidat que tots tenim uns orígens molt variats
.

Personalment he seguit al senyor Arcadi Oliveres en més d'una conferència i m'ha semblat bastant coherent en les seves consideracions i en la forma de manifestar el seu enteniment pels temes econòmics i polítics.  És més, considerant la pluja de ganivetades per l'esquena que estem rebent continuadament, els que no formem part d'aquest circ del poder, penso sincerament que un canvi de mètode és imperatiu i s'ha de implantar amb celeritat.  L'escàndol de la corrupció ja és massa gegantí i qualsevol persona pot ofegar-se en la depressió de saber que una gran part en l'esforç de cada dia a la feina marxi a la butxaca d'algun espavilat dels coliseus del poder, i no diem res dels que s'ofeguen de gana perque no tenen què menjar degut als tancaments d'aixeta indiscriminats davant d'una situació clarament forçada de crisi econòmica.

Si són ells qui han de gestar el canvi, qué més dóna..!?  Benvinguda sigui la seva valentia, seguretat i poder de convocatiria.  La qüestió és que algú mogui l'opinió envers el camí del sentit comú per els demés, que la majoria de la població viu en estat mort.  Personalment, com deia el poeta, prefereixo morir vivint que viure morint..

Ja n'hi ha prou de lladres, caradures i assassins de la llibertat.. 
 
Volem un estat que mantingui la lluita per l'esforç, que garanteixi un creixement basat en el sentit comú i que mantingui una encertada i coherent sensibilitat pel planeta que ens alimenta.  Ni més ni menys.

Fins que això no ho entenguem TOTS, aquesta processò de
descarats i corruptes mai no acabarà.

Bona tarda i força Catalunya!